"І це наша російська армія, наші захисники": Військовий Путіна пограбував магазин дитячого одягу у Кореневому на Курщині (відео)

Жителі Кореневого Курської області поділилися черговим прикладом мародерства російських військових на власній землі. Цього разу один із «захисників» міста вирішив пограбувати магазин дитячого одягу "Капітоша", передають Патріоти України.

На оприлюдненому у соцмережах відео чоловік у військовій формі з білою пов’язкою на рукаві, що є одним зі знаків розрізнення солдатів РФ, розбиває сокирою скло на вхідних дверях, після чого проникає до приміщення, краде якісь речі та, звісно ж, обчищає касу.

«І це наша російська армія, наші захисники», — зазначив за кадром чийсь жіночий голос, коментуючи поведінку російського солдата.

Біля входу до Верховної Ради збили ворожий дрон (фото)

субота, 7 вересень 2024, 13:55

Зазначається, що пошкоджень не виявлено. Нагадаємо, внаслідок атаки російських ударних БпЛА в Печерському та Дніпровському районах Києва зафіксовано падіння уламків. Вони впали у дворі будинку та на дитячий садочок.

Іран відправив РФ 200 балістичних ракет Fath-360. The Times родповідає, що про них відомо

субота, 7 вересень 2024, 12:47

Росія отримала від Ірану партію балістичних ракет на знак підтримки війни, яку Москва веде в Україні. Незабаром ЗС РФ може почати застосовувати засоби ураження, які летять зі швидкістю 3 Маха на відстань понад 100 км. Про це розповідає видання The Time...