І це при цьому хоче захопити світ? Путін зганьбився на засіданні ОДКБ - забув ім'я президента Казахстану (відео)

Президент Російської Федерації Володимир Путін осоромився в ході онлайн-засідання лідерів країн Організації договору про колективну безпеку, зазначають Патріоти України.

Виступаючи в прямому ефірі господар Кремля не зміг правильно назвати ім'я президента Казахстану Касим-Жомарта Токаєва.

При цьому президент РФ назвав Токаєва Кемель Жомартовичем. "Всім відомо, що президент Казахстану Кемель Жомартович Токаєв звернувся за допомогою до членів Організації договору про колективну безпеку", - заявив Путін.

Очевидно, що Путін усвідомив свою помилку, тому скоромовкою буркнув неправильне ім'я Токаєва в надії, що на його помилку не звернуть уваги.


Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...