І ця ніч пройшла по вже звичному сценарію СБУ: Українські дрони підпалили НПЗ на Кубані, - ЗМІ

Безпілотники атакували завод у Слов'янську-на-Кубані в РФ

На одному з заводів в місті Слов’янськ-на-Кубані в Краснодарському краї РФ виникла пожежа внаслідок атаки дронів. Про це у неділю, 17 березня, повідомляє Telegram-канал Baza з посиланням на інформацію від місцевих мешканців.

Очевидці повідомляють про звуки вибухів у Слов’янську-на-Кубані. Ймовірно, була атака безпілотників. На одному з місцевих заводів почалася пожежа", - написав канал о 02.23.

Повідомляється, що внаслідок атаки постраждала щонайменше одна людина - працівник заводу.

Канал Осторожно, новости уточнює, що, за словами місцевих мешканців, завод атакувала група безпілотників - понад п’ять дронів - частина яких вцілила у будову.

Канал ASTRA пише, що, ймовірно, цим об'єктом є місцевий НПЗ.

16 березня президент Володимир Зеленський після серії атак на російська НПЗ заявив, що Україна тепер завжди матиме свою власну ударну силу в небі.


"Бавовні" бути: Україна отримала далекобійні ракети ATACMS, які можуть уразити Керченський міст. - Forbes

понеділок, 20 травень 2024, 11:30

Сили оборони могли потопити російський тралер "Ковровец" у Севастополі за допомогою доправлених США ракетних комплексів Army Tactical Missile Systems (ATACMS). Про це 19 травня пише Forbes. . Видання зазначає, що порт Севастополя в окупованому Росією ...

У Луганську прогриміли вибухи - повідомляють про влучання в базу підготовки окупантів

понеділок, 20 травень 2024, 10:58

В окупованому російською армією Луганську в районі селища Ювілейне 20 травня зафіксована серія вибухів. Повідомляють про влучання в "академію внутрішніх справ". За інформацією від місцевих мешканців, вибухів було близько восьми і лише один раз спрацюва...