​І цьому маразматику пристаріле Х*йло заповідає московський престол? Шойгу розповів, як Росія 2014-го врятувала Крим від українських "фашистов", "негров НАТО" та "прочих нелюдей"

Не встиг світ перетравити заяву міністра оборони РФ, про хімічну атаку, котру США готовлять проти «молодих республік Донбасу, як Сергій Кужугетович вдався до спогадів свого нещодавнього героїчного минулого, зазначають Патріоти України.

Шойгу заявив, що Росія врятувала Крим від українських ультранаціоналістів та найманців з європейських країн та США

Якби Крим у 2014 році не включили до складу Росії, на півострів ринули б українські неофашисти. Про це у понеділок, 27 грудня, заявив міністр оборони РФ Сергій Шойгу.

"Слава богу, что под руководством нашего президента в 2014-м удалось сохранить мир в Крыму", – заявив відданий слуга Путіна.

Як додав Шойгу, "если бы вся эта публика – украинские неофашисты, ультранационалисты, экстремисты и наемники из европейских стран и США – прибыли тогда после совершения в Киеве госпереворота, как они планировали, в Крым, – уверяю, никому бы мало не показалось".

"Там был бы такой очаг, что не потушили бы всем миром. Мы до сих пор видим последствия попыток этих нелюдей вместе с украинскими войсками навести свои порядки в Донецкой и Луганской областях", - наголосив Шойгу.

Істерика триває: Росія пригрозила Франції вдарити по її військах, якщо вони зайдуть в Україну

середа, 8 травень 2024, 15:30

8 травня речниця МЗС Росії Марія Захарова заявила журналістам, що якщо президент Франції Емманюель Макрон відправить в Україну війська, то росіяни будуть вважати їх законними цілями. Деталі: У лютому Макрон викликав суперечки, заявивши, що не може викл...

Перебили піхоту та взяли позиції противника: Українські десантники показали бій з окупантами

середа, 8 травень 2024, 15:22

Десантники та дроноводи злагоджено відпрацювали під час штурму позицій противника. В результаті загарбники зазнали втрат і відступили. . Відео захоплення ворожої позиції на одній із ділянок на Східному фронті опублікувала рота ударних безпілотних авіа...