"І цими рукож*пими Путін лякає цілий світ" : В окупованій Керчі під час "Пострілу пам'яті" у російських окупантів заклинило гармату, інша відкрила вогонь по "визволеному" місту (відео)

В окупованій Керчі 11 квітня, в рамках святкування Дня визволення міста від нацистських загарбників, на території колишнього морського вокзалу провели акцію "Постріл пам'яті", на якій були заплановані залпи з двох гармат.

Гармати встановили таким чином, щоб постріли були спрямовані в море, в результаті гармати розгорнули в бік російського берега, повідомляють Патріоти України з посиланням на із посиланням на Крим.Реалії.

Після команди "Вогонь!" одна з установок дала осічку, тому російські військові бігом перемістилися до іншої гармати, з якого і зробили кілька пострілів.

За повідомленням сайту "Керч ФМ", в результаті пострілів у розташованій неподалік будівлі судноремонтного заводу вилетіли шибки.

Сайт "Керч - моє місто" пише, що "мирні жителі, що ніколи не бачили міць гарматної стрілянини, були вражені гуркотом".

В окупованій Керчі в неділю, 11 квітня, відзначають День визволення міста від нацистських загарбників. В рамках святкування заплановано низку заходів. Російська адміністрація міста планувала 11 квітня презентувати "новий гімн" Керчі, проте під тиском громадськості результати конкурсу музичних композицій пообіцяли переглянути.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...