"Я - бультер'єр Зеленського": Тищенко дивно прокоментував чутки про свою нову посаду (відео)

У ЗМІ з'явилася інформація, що Миколу Тищенка можуть призначити керівником партійного осередку "Слуги народу" на Закарпатті, повідомляють Патріоти України.

На питання про ймовірне призначення Тищенко прямо не відповів. Проте запевнив, що він – "бультер'єр президента". Мовляв, працюватиме там, де його робота буде потрібною.

Про призначення на Закарпатті

Народний депутат зазначив, що Закарпаття наразі є одним з найскладніших регіонів в Україні. Зокрема – через те, що там щонайменше 5 разів змінювалася влада.

"А люди залишалися і цінували головні людські правила – любов, добро, працю. Тому маємо зробити все, аби забезпечити їх по всій Україні робочими місцями та гідною зарплатою", – додав він.

Під час з'їзду "Слуги народу" до політика підійшли депутати Закарпаття, аби поспілкуватися про комунікацію Ради та Кабміну. Тищенко пояснив все на прикладі про приготування кави.

"Для того, аби приготувати каву, потрібна кава, машинка, стаканчик та бажання її випити. Але сьогодні не час для кави, сьогодні час засукати рукава і працювати", – пояснив Тищенко.

Перші дві термінові партії вже прибули: ЗМІ дізнались, коли в Україну надійде зброя з великого пакету допомоги США, який завдасть нищівного удару по планам Кремля на перемогу

субота, 4 травень 2024, 1:45

Йдеться про артилерію, бронетехніку, системи ППО, катери та іншу громіздку техніку та засоби з оголошених пакетів допомоги США та Європи, складні та чутливі в транспортуванні. Перші партії зброї з нового пакету допомоги США надійшли до України наприкін...

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...