"Я - господар народу!": У мережу виклали відео перепалки в Кременчуці депутата з електриками

Народний обранець пообіцяв поставити працівників "Полтаваобленерго" раком і почав кричати на них за те, що вони знову приступили до робіт без документів.

Денис Терещенко. Фото: Телеграф.

У Полтавській області викрили ставлення депутата Міської ради Кременчука Дениса Терещенка до робочого народу. Ролик опублікували на YouTube-каналі "Програма Плюс", передають Патріоти України.

У Кременгузі нардеп почав лаятися зі співробітниками "Полтаваобленерго". На відео потрапили кадри, як політик розповідає комунальникам, що він пан. Коли йому зазначили, що так себе не можна поводити, адже він "слуга народу", той заявив, що він "господар народу".

Терещенко звертався до ремонтників, які виконували свою роботу, з погрозами. Чоловіки встигли увімкнути камеру, яка записала частину перепалки. Народний обранець пообіцяв поставити працівників "Полтаваобленерго" раком і почав кричати на них за те, що вони знову приступили до робіт без документів.

У відповідь один із співробітників також не змовчав і попросив не обзиватися. В кінці Терещенко вирішив підігріти ситуацію ще більше, обізвавши працівників "нелюдами", що, безсумнівно, розлютило автора відео.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...