"Я бачила, як все горить": Діти із Маріуполя розповіли про пережиті жахи (відео)

Діти у Маріуполі пережили неймовірні жахіття, втрачаючи свої домівки і своїх батьків, ховаючись у підвалах та голодуючи. У мережі з'явилося відео, на якому Поліна, в будинку якої ховалися маріупольці, що залишилися без житла, розповіла про побачене. Його опублікували в Telegram Маріупольської міської ради, передають Патріоти України.

На кадрах дівчинка розповіла, що діти в укритті, щоразу, коли чули вибухи, кричали: "Мамо, я хочу жити!" або просто шукали мам. Поліна розповіла, що одного разу снаряд влучив у їхній будинок, зруйнувавши його повністю. На щастя, всім 28 людям, що перебували там, вдалося врятуватися. "Я бачила, як все горить, моя кімната горить. У мене відразу спливли спогади, що там було. Я там жила з 6 років", – розповіла Поліна.

"Маріуполь не забуде, яким було наше місто та від чого його "звільнили" окупанти. За кожне відібране життя буде розплата!" – наголосили у міськраді.

Перетворили на брухт: Українські прикордонники знищили замасковану ворожу БМП в околицях Вовчанська (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:48

Українські прикордонники знищили ворожу замасковану бойову машину піхоти (БМП) окупантів в околицях Вовчанська. Результатом своєї роботи вони поділились у мережі. Як йдеться у повідомленні, уразили ворожу техніку прикордонники бригади "Сталевий кордон"...

"Росія змушена створювати санітарну зону": Путін зробив цинічну заяву про плани щодо Харкова

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:01

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не має намірів окупувувати Харків. Заяву Путіна цитують росЗМІ, передають Патріоти України. «Планів щодо взяття Харкова у Росії на сьогоднішній день немає. Росія змушена створювати санітарну зону в с...