"Я бачив себе": Лукашенко заявив, що боїться потрапити в полон, але це не те, про що ви подумали

Лукашенко заявив студентам технічних вишів, що боїться «опинитися в полоні штучного інтелекту», передають Патріоти України.

«Я боюся, щоб цей штучний інтелект не призвів до того, що ми в полоні у нього будемо», — сказав диктатор. Зазначимо, що Лукашенко не вперше критично висловлює ІІ.

У жовтні 2023 року диктатор зізнався, що бачив дипфейк, де він нібито розмовляє французькою. Відео показав його молодший син Микола.

Читайте також: Лукашенко слідом за Путіним почав погрожувати НАТО "ядеркою"

«Я бачив себе. У мене там же теж айтішник сидить під боком. Подивися на себе. Ось ти, каже, французькою мовою виступаєш», – розповів Лукашенко.

"Я бачив себе": Лукашенко заявив, що боїться потрапити в полон, але це не те, про що ви подумали

вівторок, 1 жовтень 2024, 0:22

Лукашенко заявив студентам технічних вишів, що боїться «опинитися в полоні штучного інтелекту», передають Патріоти України. «Я боюся, щоб цей штучний інтелект не призвів до того, що ми в полоні у нього будемо», — сказав диктатор. Зазначимо, що Лукашенк...

Атак буде більше? Росія перевиконала план виробництва "Шахедів", експерти розкрили цифри

вівторок, 1 жовтень 2024, 0:00

РФ значно наростила виробництво безпілотників Shahed-136. Зокрема, в ВЕЗ "Алабуга" (вільна економічна зона) виробництво цих дронів сягнуло 6 тисяч одиниць - на рік раніше запланованого, передають Патріоти України. АТ "Алабуга" на початку 2023 року укла...