"Я буду сс*ть на ваши могилы": Окупант-доброволець вибухнув погрозами у бік українців

Російський окупант-доброволець Іван Гринчак у листуванні з українцем заявив, що залюбки б запускав ракети по житлових будинках українців та осквернював їхні могили. Про це повідомляє проєкт OSINT Бджоли, передають Патріоти України.

Окупант почав листування з їхнім фоловером. Зміст повідомлень - демонстрація того, що насправді в головах окупантів. До слова, цей рашист працює в кадетській школі вчителем ОБЖ.

Іван Гринчак - окупант-доброволець из Сахалінської області РФ, який вирушив на війну ще у квітні 2022 року, пробув там 1,5 місяці. З жовтня 2022 року знову на війні. До речі, загарбник працює в кадетській школі вчителем ОБЖ.

Під час листування українець попросив окупанта прокоментував фото зруйнованої Мар'їнки. У відповідь загарбник попросив адресу свого співрозмовника, щоб "*банути туди ракетою". На уточнювальне запитання, чи дійсно він готовий знищити ракетою житловий будинок, Гринчак відповів, що у квартиру свого співрозмовника ракету запустив би точно.

Згодом окупант просто вибухнув потоком пропагандистської маячні про те, що держави Україна не існує, а окупанти знищують "бандерівців та поліцаїв", яких їхні прадіди не знищили.


Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...

Ворог влаштував "полювання": Стало відомо, куди війська РФ влучили в Одесі

середа, 24 квітень 2024, 10:37

Армія РФ вранці 24 квітня завдала удару по місцю зберігання виведеної з ладу автомобільної техніки у місті Одеса, військовослужбовці не постраждали, передають Патріоти України. Дослівно: "Російська Федерація завдала удару по місцю зберігання виведеної ...