"Я би моралі йому не читав": Український захисник з передової відверто зізнався, що зробив би із Путіним

Заступник командира 63-ї механізованої бригади Збройних сил України полковник Вадим Чорний зізнався, що застрелив би російського диктатора Путіна, якби опинився з ним в одній кімнаті. Про це він сказав в інтерв'ю Олесі Бацман, перебуваючи на передовій, передають Патріоти України.

"Я б йому довго моралі не читав, як то показують американські бойовики. Я не знаю, про що можна говорити з людиною-вбивцею. Це людина, яка заслуговує найвищої міри покарання", - зізнався Чорний.

За його словами, Путін - хвора, шизофренічна та нещасна людина з синдромом Наполеона.

"Він собі накрутив, що він самий-самий імператор світу, але... Хвора на голову людина, по-іншому - ніяк", - додав боєць.


"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...