"Я думал скажут спасибо, а они спятили": Путін обурений реакцією грузинів на відновлення прямого авіасполучення

Масові протести в Грузії у відповідь на прямі авіарейси і введений безвіз з Росією викликали повне здивування у президента РФ Володимира Путіна, передають Патріоти України.

Як повідомляє російський "Інтерфакс", диктатор заявив, що чекав від грузинського народу на слова подяки, а реакція грузин стала для нього повною несподіванкою. "Я завжди намагаюся розподіляти все позитивне, що у нас відбувається між своїми колегами, але в цьому випадку, дійсно, це було моє рішення і моя пропозиція навіть", - сказав Путін, зазначивши при цьому, що рішення було пов'язане з цілою низкою обставин.

"Сезон відпусток, хотілося підтримати і людей, які прагнуть вибудувати нормальні відносини з Росією в самій Грузії, ну, і наш бізнес... для мене була повною несподіванкою реакція, яка за цим послідувала. Я думав, що всі скажуть:"Дякую, добре". Ні, там піднялася абсолютно якась незрозуміла буча з цього питання. Дуже дивно, чесно кажучи, несподівано. Я, коли дивлюся з боку, думаю, зовсім спятили, що там у них відбувається, незрозуміло", – заявив президент країни-агресора.

Диктатор вкотре зазначив, що грузинське керівництво неодноразово ставило питання про скасування віз і відновлення авіаперевезень, і він вирішив зробити "цей крок назустріч".

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...