"Я дуже добре знаю Путіна й Зеленського": Трамп знову пообіцяв закінчити війну в Україні "дуже швидко"

Експрезидент США Дональд Трамп, кандидат у президенти на виборах 2924 року Дональд Трамп після перемоги в Айові зробив скандальну заяву про війну в Україні. Він заявив, що у разі його приходу до влади в США він "дуже швидко" закінчить війну, бо "чудово ладнає із Путіним". Про це американський політик сказав під час виступу в Айові, передають Патріоти України.

Він впевнений, що зможе припинити бойові дії в Україні, бо має хороші відносиними як із Путіним, так із Володимиром Зеленським. "Ми з Путіним чудово ладнаємо. Ми дуже добре ладнаємо. Це добре, а не погано. Якби фальшиві новини стали справжніми і чесними новинами, 90% наших проблем у цій країні було б вирішено. Я дуже добре знаю президента Путіна, я дуже добре знаю Зеленського, я можу залучити його, ми вирішимо це дуже швидко. Цього (війни – ред.) ніколи не повинно було статися", - сказав він.

Нагадаємо, у травні 2023 року Дональд Трамп заявляв, що закінчить війну в Україні за 24 години, якщо його оберуть президентом США. Тоді він також додав, що Путіна, який розв'язав криваву війну посеред Європи, не варто називати військовим злочинцем.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...