"Я дуже образив приватного адвоката Трампа": ​Нардеп Лещенко висунув ультиматум генпрокурору Луценку, або The Show Must Go On (відео)

Народний депутат Сергій Лещенко висунув ультиматум генпрокурору Юрію Луценку після його заяви про підготовку підозри депутату. Зокрема запропонував вести його допит в прямому ефірі, щоб вся країна знала правду про те, що відбувається - як навколо політичної корупції, так і плану Луценка, зазначають Патріоти України



«Генпрокурор Юрій Луценко зібрав сьогодні брифінг, де почав відмовлятися від того, що чіпляється за владу. Він також почав розповідати, що я дуже образив приватного адвоката Трампа Рудольфа Джуліані (не зрозуміло, чому). І головне - Луценко викликає мене на допит у справі «чорної бухгалтерії» Партії регіонів і обіцяє вручити підозру. Попутно Луценко поводився традиційно, обзиваючись і плутаючись в законах», - зазначив Лещенко.



1) Я не просто прошу, я вимагаю і наполягаю, щоб Луценко вже завтра, максимум до кінця тижня вніс подання про зняття з мене депутатської недоторканності.



2) Я обіцяю, що сам проголосую за зняття з себе імунітету і закликаю весь парламент підтримати таке подання Луценка.



3) Я пропоную вести мій допит в прямому ефірі, щоб вся країна знала правду про те, що відбувається - як навколо політичної корупції, так і плану Луценка.



4) Якщо буде доведено, я готовий нести відповідальність, але закликаю Луценка також висунути звинувачення в сукупності з ще одним епізодом - я публічно обіцяю бути свідком у справі про розголошення самим Луценком таємниці досудового розслідування і зливі інформації в одному з найгучніших кримінальних справ останніх років .



«Трансляція мого брифінгу, який я зібрав у відповідь на заяву Луценка - за посиланням. І не забудьте підписуватися на мій YouTube-канал: я так зрозумів, буде багато цікавого в майбутньому», - резюмував нардеп.

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...

СБУ затримала чергового зрадника, який працював на росіян (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 20:02

Співробітники СБУ викрили зрадника, який створював кремлівську пропаганду на замовлення розвідки РФ. За роботу агентові окупанти заплатили майже 250 тис. у гривневому еквіваленті. Тепер він отримав те, на що заслуговує – 15 років тюрми. Про це повідоми...