"Я дуже поважаю думку цих людей": Гончарук заявив, що радиться з Богданом і Єрмаком при прийнятті кадрових рішень

Глава уряду зазначив, що інформація про те, що нібито співбесіди на членів Кабміну проходять в Офісі президента, не відповідає дійсності.

Олексій Гончарук. Фото: Українська правда.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що при прийнятті кадрових рішень в уряді радиться з головою Офісу президента Андрієм Богданом і помічником президента Андрієм Єрмаком. Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV, передають Патріоти України.

«Я дуже поважаю думку цих людей, тому я з ними раджуся. Я прем'єр-міністр і приймаю рішення про внесення кандидатур міністрів у парламент. Тому остаточне рішення і відповідальність за них несу я. Але, безумовно, щоб всім працювалося комфортно, я намагаюся порадитися з усіма ключовими людьми в команді», - сказав Гончарук.

Він зазначив, що інформація про те, що нібито співбесіди на членів Кабміну проходять в Офісі президента, не відповідає дійсності. «Вони проходять в уряді, і тільки тоді, коли мені потрібна порада президента, коли я вже хочу представити кандидатів, яких би я пропонував підтримати парламенту, я йду і раджуся з президентом, як лідером нашої політичної команди», - додав Гончарук.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...