"Я ему свой "свинокол" прямо в сердце вогнал": Окупант вихвалявся вбивством українця, уявляючи себе вигаданим персонажем (відео)

Російські окупанти фанатіють від персонажів вигаданого всесвіту "Володаря кілець" і насолоджуються вбивствами мирних українців. Про це свідчить нове перехоплення СБУ, передають Патріоти України.

Там наголошують, що це шокує і не фантастика, а звичайний звірячий рашизм і садизм. "Ми вчора "укра" зловили… Тепер він у іншому світі. Я йому свій "свинокол" просто в серце увігнав... У мене меч, як у Фродо Беґгінса. Так що я свою мрію ... я ж хотів людині сухожилля перерізати і вставити кіл", – розповідає російський загарбник своїй дружині.

При цьому жінці байдуже до вбитого українця, але їй все ж таки огидно слухати про криваві мрії свого чоловіка. "Судячи з усього, вона не особливо чекатиме на його повернення додому", - вважають у СБУ.


"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...