"Я еще вернусь в Грузию": Познер вперше прокоментував скандал у Тбілісі

Російський телеведучий Володимир Познер, який опинився в центрі політичного скандалу після спроби відсвяткувати галасливий ювілей в Грузії, назвав причиною того, що сталося з ним політичну боротьбу в цій країні. Відповідний запис він залишив в Instagram, незважаючи на те, що раніше відмовлявся коментувати інцидент, передають Патріоти України.
При цьому пропагандист запевняє, що не тримає образи на Грузію або на грузин. «Я вообще почетный кахетинец, и я, конечно, еще приеду вновь в Грузию — это безусловно», — написав Познер.

Його пост викликав масу коментарів, і хоча більшість коментаторів підтримали його, знайшлися і ті, хто вказав на резонансні заяви телеведучого з недавнього конфлікту в Карабаху. «Когда вы высказались о конфликте в Карабахе, где нужно напомнить на тот момент шла ожесточённая война, высказались, что армяне ваши друзья и вы их поддерживаете, хоть и не разобрались в конфликте — стоит ли нам понимать это как некое получение денежного вознаграждения от армян за тот пост?», — поставила питання Наргиз Сулейманова.

Інший же коментатор нагадав Познеру про чинну в Грузії комендантську годину, яку телеведучий і його друзі грубо порушили.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...