"Я горжусь": Мер затопленого Орська відповів на критику щодо сина, який живе у Саудівській Аравії

Мер Орська Оренбурзької області, затопленого внаслідок прориву дамби, відповів на критику співгромадян, які дорікнули йому у тому, що його рідні знаходяться за кордоном. За даними ЗМІ, сім'я Василя Козупиці давно покинула РФ і зараз живе у Саудівській Аравії, передають Патріоти України.

Крім того, за місяць до повені в Орську син мера Микола купив квартиру у Дубаї, чим 8 березня у себе в Instagram похвалилася його дружина. Як повідомляють, величезні апартаменти в елітному ЖК із басейном могли обійтися у 33 млн рублів (близько $350 тисяч).

У відповідь на претензії з цього приводу Козупиця заявив, що його син, якому, коли батько став мером, дістався його ЧОП «Вимпел», «усього домігся сам» і нібито повністю цього заслуговує. А те, що він живе у Саудівській Аравії, так це для нього взагалі мало не якесь випробування.

«Я пишаюся, що мої діти всього домагаються самі. Мій син закінчив вищий навчальний заклад із відзнакою за фахом інженер-геолог. Близько 10 років працював на Сахаліні. У важких умовах. А зараз із сім'єю поїхав на роботу, куди його запросили, у Саудівську Аравію. Там, до речі, теж не мед. Там дуже спекотно. І дуже складний клімат. Він зараз там працює. Я пишаюся тим, що мої діти всього домагаються самі. І я цього, до речі, ні від кого не приховував», — заявив Козупиця містянам, які втратили житло і тепер чомусь вимагають від нього якоїсь допомоги.


Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...