"Я громадянин Росії, я маю право": Кадиров зробив гучну заяву про президентство та Путіна

Підконтрольний Кремлю глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що має повне право балотуватися в президенти, "як будь-який громадянин Росії". Його заяву цитує РИА "Новости", передають Патріоти України.

Разом з тим Кадиров додав, що ніколи цього робити не стане. "Я громадянин Росії, я маю право (балотуватися у президенти). Іншим можна, чеченцям не можна, чи що? Можна. Але я ніколи не буду цього робити... Тим більше державою, якою керувала мудра, далекоглядна, сильна людина, талановита, чесна порядна... після такого керувати, керувати країною практично неможливо", - сказав Кадиров.

У своєму Telegram Кадиров уточнив, що його заяви також стосувалися мобілізації - мовляв, Чечня "перевиконала план на понад 200% шляхом добровольців".

Окремо чеченський глава згадав про моральні якості Путіна. "Поділився також своїм ставленням до президента Росії Володимира Путіна, розповів про його високі моральні якості, які викликають у мене непідробне захоплення. Ми отримуємо від нього всю необхідну допомогу і розуміння, що спонукає народ міцно згуртуватися навколо глави держави для благополуччя нашої країни", - заявив Кадиров.

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...

За звʼязки з командою Навального: У РФ заарештовано журналістів AP і Reuters (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 21:59

У Росії заарештували журналістів Сергія Кареліна і Костянтина Габова, які працювали на Reuters та Associated Press, за звинуваченнями у нібито співпраці з командою Олексія Навального. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України. Карелін, який має ...