"Я хочу бачити рішучі дії": Ветеран АТО звернувся до президента (відео)

Мир за будь яку ціну – це капітуляція на умовах ворога, а за справедливість доведеться повоювати.

Доки на Донбасі триває війна, ми бачимо владну мовчанку або розмови про мир. Натомість колаборанти типу "медведчуків" та "рабіновічей" спокійно їздять до Росії, відвідують Держдуму, представляючи нашу країну. Про це у відеоблозі "VETERANO блог" розповів Леонід Остальцев, передають Патріоти України.

"Відверто, мені це не подобається. Я хочу бачити рішучі дії Верховного головнокомандувача. Мир потрібен, але мені потрібна справедливість", – сказав ветеран.

"Я не прошу – я вимагаю справедливості за тих, хто більше не може нічого сказати, бо вони вбиті російськими найманцями або закатовані в окупованому Донецьку чи анексованому Криму", – наголосив Остальцев.

Він підкреслив, що мир за будь яку ціну – це капітуляція на умовах ворога, а за справедливість доведеться повоювати. "А наш головнокомандувач хоч і називає війну війною, але гне одну і ту саму лінію: "Треба ще більше намагатися її завершити". Але я ніяк не можу второпати: як завершити війну? Такими своїми фразами, такими діями, деколи бездіяльністю, глава держави може деморалізувати власні Збройні сили", – підсумував автор блогу.

Джерело: 24 канал

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...