"Я хочу працювати зі своїми хлопцями": Боксер Усик зібрався в політику

Український боксер Олександр Усик, який став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі, у майбутньому хотів би обіймати посаду міністра молоді та спорту України. Про це він сказав в інтерв'ю на YouTube-каналі Kanał Sportowy, передають Патріоти України.

Боксер зізнався, що хотів би працювати з дітьми, і не тільки в спорті, але й в навчанні.

“Психологія, здоровий спосіб життя, думати своєю головою, а не слухати, що хто говорить. Я хочу працювати зі своїми хлопцями, зі своїми дітьми для того, щоб навчити їх деяким речам, які можу я. Я б із задоволенням став би міністром спорту — і я стану ним", — запевнив Усик.

В Бєлгороді ліквідували пропагандиста центрального московського телеканалу, який особисто брав участь у скоєнні тяжких воєнних злочинів проти України - ГУР (відео)

понеділок, 16 вересень 2024, 20:11

Напередодні у російському Бєлгороді було вбито пропагандиста Алєксандра Коробова, відомого як "Краб". Про це повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України у понеділок, 16 вересня, передають Патріоти України. "За наявною інформацією, 1...

Ще один злочин агресора: У ЦНС розповіли, що росіяни сховали на Запорізькій АЕС

понеділок, 16 вересень 2024, 18:22

Росіяни продовжують використовувати територію Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС) для розміщення своїх військ і зберігання боєприпасів. На станції перебувають до 1300 осіб росгвардії, включаючи підрозділи ОМОН "Ахмат-1" та СОБР "Агат". Частина ві...