"Я, на відміну від вас, по підвалах лажу кожного дня": Філатов і Кличко спіймали Арахамію на брехні

Глава фракції "Слуга народу" спробував звинуватити мерів, що в них "нічого не робиться", але отримав потужну відсіч.

Філатов і Кличко спіймали Арахамію на брехні. Фото: скріншот із відео.

Мери Дніпра і Києва Борис Філатов і Віталій Кличко звинуватили у брехні главу фракції "Слуга народу" Давида Арахамію, який заявив, що в їхніх містах нібито "нічого не робиться і все в розваленому стані". Дискусія розгорілася в студії "Свободи слова Савіка Шустера" в п'ятницю, 28 лютого, передають Патріоти України.

Так, Філатов поставив нардепу питання, коли на міста почнуть виділяти хоч якісь кошти. Арахамія відразу же почав виправдовуватися. "Чому всі говорять, що забирають їхні гроші і мовчать, що за багатьма статтями інфраструктура, освітазначно більше в ці регіони пішло? У цих містах суцільні ями, дороги ніхто не робить, все в розваленому стані, парки не робляться", – видав "слуга".

"Шановна аудиторіє, він стоїть зараз і бреше! У людей є монобільшість. Ви повинні були це ухвалити вчора! Ніхто не сперечається, що у вас є штаб. Але це як у Іммануїла Канта "річ у собі". Штаб є, але про нього ніхто не знає", – відповів йому Філатов.

"Я на відміну від вас, які відосики пиляють і на самокатах катаються, а я по підвалах лажу кожного дня", – обурився мер Дніпра. "Ніхто не применшує заслуги мерів. Але у вас же вся реклама приватизована зовнішня", – продовжив Арахамія.

Цього разу не стримався Кличко. "Напишіть офіційний запит. Яка реклама у нас приватизована? Я про це нічого не знаю", – обурився мер Києва.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...