"Я найду тебя... Будеш завещание делать... плакать": Рамзан Кадиров під час прямого ефіру пригрозив коментатору розправою (відео)

Глава Чечні Рамзан Кадиров пригрозив розправою користувачеві Instagram за коментар прямо під час прямого ефіру. Фрагмент стріму опублікував блогер Тумсо Абдурахманов у своєму Telegram-каналі, зазначають Патріоти України.

Кадиров провів ефір в Instagram 17 травня з аккаунта ya_pomoshnik_kra_95, у якого 6,7 мільйона підписників. У ході трансляції він зачитав коментар одного з користувачів: “Ти не людина, ти просто шайтан”, зробив його скріншот і різко прокоментував перед іншими глядачами.

Глава Чечні заявив, що знайде коментатора і вони разом “подивляться, хто з них шайтан”. Він також запитав, чи не соромно користувачу, який написав це і “як той буде дивитися в дзеркало”.

“Ти ночами не будеш спати, будеш зараз заповіт робити: «Якщо я помру, допоможіть моїй родині». Як я допомагав іншим. Він буде плакати зараз. Свої дані надішли мені ось сюди, в директ. Подивимося, хто з нас шайтан. Я дуже багато шайтанів знищував і тебе теж знищу”, – пообіцяв Кадиров.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...