"Я не думаю, що це впливатиме на ситуацію в країні": Зеленський прокоментував підозру Порошенку у держзраді (відео)

Президент Володимир Зеленський упевнений, що підписання підозри у державній зраді для Петра Порошенка ніяк не вплине на ситуацію в Україні. Про це голова держави заявив у коментарі НВ, зазначають Патріоти України.

«Я про це не думаю. Це — для правоохоронних органів. Я не думаю, що це впливатиме на ситуацію в країні», — заявив Зеленський.

Не називаючи прізвище п'ятого президента, Зеленський висловив упевненість, що «розгойдати» ситуацію в країні можуть хіба що фінансові групи.

«На ситуацію, як правило, впливають фінансові групи. Він є однією з цих фінансових груп. Ми розуміємо. Вони звозять людей. Ми це бачимо. Це ж відкрита інформація. Це ж не брехня. Звозять людей з різних областей… Але зараз вони вже стільки не заробляють… І стільки не виділяють фінансів, як це було. Це те, що я бачу».

Голова держави впевнений: якщо розслідування проти Віктора Медведчука не викликало особливого інтересу у суспільстві, то й зараз не варто розраховувати на резонанс. «Ми не бачимо резонансу щодо таких людей, як Медведчук, як пан, про якого ви сказали… У цих питаннях із вугіллям, з торгівлею із сепаратистами нехай розбираються суд, правоохоронні органи», — запропонував Зеленський.

На думку президента, суспільство не стане на бік фігурантів розслідування: «У 2014 році суспільство не їх підтримувало. Суспільство підтримувало себе, державу, державність, свій прапор, свій гімн… Держава наша не сліпа і починає крок за кроком розбиратися».

Нагадаємо, підозра Петра Порошенка була підписана, але з врученням та оголошенням виникли труднощі, оскільки п'ятий президент перебуває не в Україні. Порошенко пообіцяв повернутися до країни наступного місяця.

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: