"Я не я, хата не моя": Мережу підірвала фотожаба на курси молодого нардепа від Зеленського

У понеділок, 29 липня, в Трускавці пройде тренінг для майбутніх народних депутатів від партії "Слуга народу", повідомляють Патріоти України.

Так, майбутніх нардепів централізовано автобусами з вокзалу Трускавець відвезли в дорогі готелі міста - "Ріксос" та "Женева".

У мережі український дипломат і шоумен Дмитро Чекалкін розмістив смішну фотожабу, яка стосується цієї новини. На ній зображений кадр з популярного радянського фільму "Джентльмени удачі".

На зображенні написано, що "новообраних "Слуг народу" навчатимуть по "гарвардського" курсу", а також це прокоментували: "Пальці в розетку не сунути! По фені не лаятися! На кнопки тикати по команді: рука по вертикалі - За, по горизонталі - Проти! Майно декларувати за принципом: я - не я, і хата, машина, дача, яхта - не моя! ".

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...