"Я не можу, не бажаю і не мовчатиму": Навальний закликав росіян виходити на вулиці

Опозиційний російський політик Олексій Навальний із колонії закликав росіян виходити на вулиці через війну, розв'язану проти України, щоб не стати «нацією зляканих мовчунів», зазначають Патріоти України.

«Я не можу, не бажаю і не мовчатиму, дивлячись, як псевдоісторичне марення про події 100-річної давнини стало приводом для того, щоб росіяни вбивали українців, а ті, захищаючись, вбивали росіян. Двадцяті роки 21 сторіччя, а ми дивимося новини про людей, які горять у танках та розбомблених будинках. Дивимося по телевізору справжнісінькі загрози почати ядерну війну», — йдеться у повідомленні, опублікованому в його Instagram.

За його словами, «Путін — це не Росія». А росіяни наразі найбільше можуть пишатися людьми, які вийшли на протести та були затримані.

«Якщо для припинення війни ми повинні забити собою в'язниці та автозаки, ми заб'ємо собою в'язниці та автозаки. Все має ціну, і зараз, навесні 2022 року, цю ціну маємо платити ми. Більше нема кому. Давайте не „бути проти війни“. Давайте боротись проти війни», — пише Навальний.

Відпрацювали потужно: Бійці ЗСУ показали відео знищення техніки і десанту окупантів у Донецькій області

четвер, 2 травень 2024, 10:53

Бійці 47-ої окремої механізованої бригади ЗСУ, які діють на відрізку фронту в Донецькій області, зупинили чергову спробу російських окупантів прорвати оборону українських захисників. Ворожий штурм було зупинено, загарбники зазнали втрат в особовому скл...

Провокують катастрофу: Окупанти обладнали пускові майданчики для своїх БПЛА біля шостого реактора ЗАЕС

четвер, 2 травень 2024, 10:30

Підрозділи активних дій ГУР МО України здобули докази використання окупантами дронів-камікадзе над ядерними реакторами захопленої Росією Запорізької атомної електростанції, про це повідомляє ГУР, передають Патріоти України. Відео з ворожого fpv-безпіло...