"Я не на боці Росії, але, на жаль, реальність така": Сенатор США Рубіо пояснив, на що робить ставку Трамп

Кандидат у президенти США Дональд Трамп прагне зміцнити позиції України у можливих мирних переговорах з Росією. Про це заявив сенатор від Республіканської партії Марко Рубіо, передають Патріоти України.

"Я не на боці Росії, але, на жаль, реальність така, що шлях для України до закінчення цього (війни - ред.) - це врегулювання через переговори. Я хочу, ми хочемо, і я хочу вірити, що Дональд Трамп хоче, аби Україна мала більше важелів у цих переговорах", - сказав Рубіо.

За його словами, адміністрація чинного президента США Джо Байдена також вважає, що російсько-українська війна врешті-решт має закінчитися переговорами.

"Ми сподіваємось, що коли прийде час, українська сторона матиме більше впливу, ніж російська", - додав американський сенатор.

Веніславський пояснив, чи правда, що без оновлення даних у ТЦК всі чоловіки перебувають у розшуку

середа, 2 жовтень 2024, 8:30

В Україні не йдеться про масове оголошення у розшук людей, які не оновили дані у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки. Про це Telegram-каналу "Труха Україна" повідомив депутат Верховної Ради від фракції "Слуга народу", член пар...

"Потрібно дивитися": В Україні вже готуються до наступних виборів, - нардепка

середа, 2 жовтень 2024, 8:22

Центральна виборча комісія видала постанову, яка свідчить про можливу підготовку до виборів. Про це 30 вересня в ефірі "Ранок.LIVE" повідомила нардепка Оксана Савчук, передають Патріоти України. Вона згадала останні обстріли Сум, Запоріжжя та інших міс...