"Я не робив нічого протизаконного": Перший помічник Зеленського таємно приїжджав у маєток Ахметова (відео)

Журналісти звернулися до Сергій Шефіра з питаннями про те, що він обговорював з олігархом, чому зустрічався з ним таємно і що відомо про це президенту.

Перший помічник президента України Сергій Шефір таємно приїжджав до маєтку найбагатшої людини в Україні Рината Ахметова під Києвом. Про це йдеться в розслідуванні проекту "Схеми", передають Патріоти України.

Це сталося ще 31 серпня. Тоді знімальна група зафіксувала, як з бічних воріт Офісу президента виїхала Audi А8, якою користується перший помічник президента Сергій Шефір, і потім заїхала на заправку по дорозі в сторону селища Конча-Заспа.

Далі до машини Шефіра під'їхав автомобіль, яким користується охорона Ахметова, разом з ним зафіксували і броньований Mercedes-Maybach. Журналістам вдалося сфотографувати, як помічник Зеленського вийшов з Audi і пересів в Maybach.

Як повідомляється, Maybach попрямував в сторону селища Плюти в Київській області, після чого автомобіль повернув до бокової брами маєтку Ахметова. Воно розташоване поблизу селища Плюти, в 35 кілометрах від столиці.

Журналісти звернулися до Сергій Шефіра з питаннями про те, що він обговорював з олігархом, чому зустрічався з ним таємно і що відомо про це президенту. У відповідь він заявив: "Відповім на всі питання відразу. Нічого що суперечить інтересам нашої країни, нічого протизаконного я не роблю, крапка".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...