"Я не телеведучий": Зеленський відповів на вимоги опулікувати стенограми його розмов з Путіним і Трампом

Президент Володимир Зеленський не планує оприлюднювати свої розмови з російським лідером Володимиром Путіним. Про це глава держави сказав під час прес-марафону з журналістами, передають Патріоти України.

"Я не готовий публікувати мої розмови. Я навіть не опублікував мою розмову з Трампом. Я - верховний головнокомандувач, а не телеведучий каналу. Я не займаюсь піаром, у мене нема ніяких роздумів із приводу порушувати "червоні лінії". Але тактика є тактика, стратегія є стратегія. Я не повинен показувати всім свої розмови з лідером будь-якої країни", - сказав Зеленський.

"До чого приведе публікація моїх розмов із Путіним? Чи призведе вона до продовження наших зустрічей? Ні. Чи бажання від цього отримати такий результат і не отримати більше можливості повернути наших полонених, яких дуже багато на території ЛНР, ДНР, у Росії і Криму? Чи буде у мене така можливість їх повернути? Ніколи. Що я скажу їхнім сім'ям?.. Мої розмови з Путіним підкріплені складним, але реальним результатом - поверненням людей" - пояснив президент.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...