"Я не збираюся накласти на себе руки!": "Ріффмастер" Антоненко заявив про можливу підготовку його вбивства (відео)

Андрія Антоненка дуже непокоїть те, що почали поширювати чутки про його нібито "суїцидальний настрій".

Андрій Антоненко. Фото: скріншот з відео.

Ветеран АТО Андрій ("Ріффмастер") Антоненко, який є фігурантом справи про вбивство журналіста Павла Шеремета, заявив про ймовірність підготовки його вбивства. У своєму зверненні, яке в Telegram опублікував письменник і політик Дмитро Корчинський, він спростував чутки про те, що він нібито збирається накласти на себе руки, повідомляють Патріоти України.

"Якщо такі чутки поширюються, значить є певні підстави вважати, що може нас планують вбити. Всі розуміють, що правда вилізла назовні, що ми не маємо жодного відношення до злочину (вбивства Шеремета). Тому потрібно бути уважними", – зазначив Антоненко.

Він також звернувся до суспільства і своїх побратимів із Сил спеціальних операцій Збройних сил України: "Я звертаюся до суспільства і своїх побратимів зі Спеціальних операцій ЗСУ відповідним чином відреагувати на такі речі".

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали:

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...