"Я особисто бачила!": Депутатка "Слуги народу" назвала дітей із Донбасу "немитими" (відео)

У червні цього року вже стався скандал довкола заяви "Слуги народу" Третьякової про "дітей низької якості", Галина Янченко, здається, вирішила не відставати від колеги.

Галина Янченко. Фото: соцмережі.

Депутат Верховної Ради від "Слуги народу" Галина Янченко назвала дітей із Донбасу "немитими й нечесаними". Відповідний фрагмент відео з ефіру телеканалу NewsOne опублікувала Олена Скидан на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Цього року до школи пішли діти, народжені в 2013-14 році. На Донбасі - це діти, які все життя живуть в обстрілі, війнушках, підвалах, десь немиті й нечесані", - сказала Янченко.

У відповідь на запитання, чому на Донбасі немиті й нечесані діти, Янченко заявила, що її чоловік у 2015-2016 роках був заступником голови Донецької ОВЦА, тому вона "бачила все особисто".

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...