​"Я переконливо закликаю політиків - дуже зважено підбирайте слова, які вилітають з вашої ротової порожнини. Бо за кожне з цих слів неодмінно доведеться відповідати", - Зеленський

Інакше кажучи, свідомий громадяни це не оповідач про "актрису из немецких фильмов для взрослых", готовой "принять в любом количестве с любой стороны"

Порожнини краще тримати закритим, переконує Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський закликав політиків не займатися дискредитацією процесу вакцинації через власні амбіції, повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційний сайт президента України.

За словами Зеленського, політичні діячі втратили голову у гонитві за швидкою популярністю, і їм байдуже, що від їхніх негативних висловлювань щодо вакцини можуть помирати українці.

"Я переконливо закликаю цих політиків: дуже зважено підбирайте слова, які вилітають з вашої ротової порожнини. Бо за кожне з цих слів неодмінно доведеться відповідати. І перед законом України, і перед Богом. Що для вас більший аргумент – вирішуйте самі", – сказав Зеленський.

Він додав, що процес вакцинації стикається зі складнощами, адже в Індії діє обмеження на експорт вакцини, і Україна розраховує, що індійський уряд перегляне це рішення.

"Проте варто розуміти, що позитивному вирішенню цього питання аж ніяк не сприяють, а швидше – сильно заважають і публічні висловлювання окремих українських політиків. Вони почали масштабну й брудну кампанію з метою дискредитації як самої вакцини, так і процесу вакцинації загалом", – зазначив Зеленський.

Він також повідомив, що на тижні, що минає, Україна отримала 215 тис. доз вакцини проти коронавірусу від китайського виробника Sinovac Biotech і очікує наступну партію препарату найближчими тижнями. Загалом підписаний контракт передбачає майже 2 млн доз вакцини.

"Окрім Китаю, вакцину від Sinovac використовують уже 18 країн світу. Зокрема Туреччина, де щеплення нею отримали Президент Ердоган і Патріарх Варфоломій", – сказав Зеленський.


"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...

Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...