"Я поверну всіх загиблих... Всі винні будуть покарані...": Зеленський знов звернувся до українців щодо збиття літака МАУ в Ірані (відео)

Глава держави записав відеозвернення до українців після телефонної розмови з президентом Ірану Хасаном Рухані, зазначають Патріоти України. Так президент Зеленський пообіцяв повернути тіла всіх загиблих у катастрофі в Ірані українців рідним та близьким додому та пообіцяв, що всі винні будуть покарані.

Перед цим Зеленський у розмові з Рухані обговорили необхідність якнайшвидшого повернення тіл загиблих у катастрофі літака МАУ українців. Зеленський у ході бесіди підкреслив, що тіла українців повинні повернути на наступному тижні. Рухані повністю визнає, що трагедія сталася через помилкові дії військових його країни. Офіційний Тегеран запевнив, що всі причетні до авіакатастрофі будуть притягнуті до відповідальності, а українській експертній групі буде надана вся необхідна підтримка для подальшої ефективної співпраці в юридичній та технічній площинах.

Раніше секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Александр Данилов розповів, що тіла загиблих у катастрофі літака "Міжнародних авіаліній України" українців повернуть додому орієнтовно 20-21 січня.



Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...