"Я прекрасно розумію, що і моя вина є в тому, що відбувається. І моя маленька куля є в Бучі", - Невзоров

Російські військові жорстоко знущалися та вбивали мирних людей в Бучі. Росіянин Олександр Невзоров, який днями отримав українське громадянство, визнає, що в цьому є і його вина. Про це 24 каналу особисто розповів російський журналіст Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

Він визнає, що його вина у нападі Росії на Україну теж є, адже журналіст раніше підтримував цей режим.

"Я прекрасно розумію, що і моя вина є в тому, що відбувається. І моя маленька куля є в Бучі, бо і я теж у свій час культивував у багатьох речах цей мерзенний режим та фашизм", – наголосив Невзоров.

Журналіст наголосив, що раніше він теж хворів цією "чумою великої держави", але зміг від цього вилікуватись та побороти російський фашизм. Невзоров додав, що з початком повномасштабної війни проти України викреслив зі свого життя багатьох близьких знайомих з Росії.

Джерело: 24 канал

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...