"Я - продюсер, я вмію організувати процес": Сивохо вважає себе корисною людиною в РНБО

Сергій Сивохо заявив, що має людей, і «вони на своєму напрямку найкращі».

Позаштатний радник секретаря Ради національної безпеки та оборони, колишній шоумен Сергій Сивохо пояснив, чому подався у політику. Про це він розповів в інтерв’ю DW, передають Патріоти України.

«Багато кажуть: шоумен, що він в цьому розуміє? Я - продюсер, я вмію організувати процес. Я вмію організувати професіоналів, які сприятимуть успішному процесу», – сказав він.

При цьому Сивохо зауважив, що не є експертом чи дипломатом-міжнародником, але він має людей, і «вони на своєму напрямку найкращі». Консультативну раду у Мінську, яку вже встигли розкритикувати активісти через фактично прямий діалог з російськими окупантами, Сивохо вважає такою, що «врівноважить ситуацію».

«На території України зараз дуже багато внутрішньо переміщених осіб, саме звідти, вони теж представники тих територій. І хочуть ввести представників тих територій, які зараз живуть на території України. Щоб були в рівних кількостях представлені. Це буде Консультативна рада, вона не буде впливати ні на що, а вони між тим будуть між собою розмовляти», – додав радник секретаря РНБО. На запитання, чому ж міжнародна спільнота засудила створення цього органу, він відповів, що «якщо Путін може купувати представників німецьких політсил, то хіба ж Порошенко не може купувати». Війну на Донбасі Сивохо називає «гібридною, коли країна-агресор ініціює і підтримує внутрішній конфлікт».

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.