"Я пропоную закрити рот": Нардеп Шуфрич та міністр зчепилися в ефірі шоу (відео)

У четвер, 17 лютого, в ефірі ток-шоу "Право на владу" на 1+1 віце-прем'єр міністр Ірина Верещук та нардеп від ОПЗЖ Нестор Шуфрич влаштували перепалку, передають Патріоти України.

Все почалося через те, що, на думку Шуфрича, міністр образила президента Німеччини Штаймнайєра. Їх намагалася заспокоїти ведуча шоу, та даремно.

"Ми завтра можемо стати свідками серйозного дипломатичного скандалу. Віце-прем'єр-міністр України пані Верещук образила публічно Штаймнайєра, неправильно процитувавши його", - обурився народний депутат й додав, що він особисто знайомий з очільником ФРН.

Він додав, що той заявив "зняти зашморг з України", а Верещук процитувала його так "послабити зашморг на шиї України".

На що телеведуча Наталія Мосейчук обурилася й запитала у Шуфрича, чи він серйозно має намір це все зараз обговорювати. Й порадила йому написати смс Штайнмайєру, що Верещук так сказала.

"Я пропоную вибачитись", - сказав Нестор. "Я пропоную закрити рот й послухати ведучу", - різко відповіла йому віце-прем'єр міністр.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...