"Я просто хочу вибачитися": Обвинувачений у вбивстві сина депутата Соболєва частково визнав провину

Андрій Лаврега заявив, що його метою було залякування, а не вбивство.

Обвинувачений у вбивстві сина депутата Київської облради В’ячеслава Соболєва Андрій Лаврега визнав свою провину частково. Про це повідомляє "Судовий репортер", передають Патріоти України.

За його словами, метою було залякати депутата пострілом. «По-перше, я хочу вибачитись. Я розумію тяжкість того, що сталось. Так, як я також є батьком (син Лавреги народився через пів року після трагедії – ред.). Тож… Я просто хочу вибачитись. Хочу, щоб потерпілі знали, якби я мав хоч найменшу можливість все виправити, я обов’язково б нею скористався», - сказав він.

Лаврега додав, що розкаюється у скоєному і готовий нести відповідальність. «Я хочу сказати, що свою провину я визнаю. Я глибоко розкаююсь у скоєному і готовий нести відповідальність. Стосовно обвинувального акту – я визнаю його не повністю. Думаю, не все сказане в ньому, є правдою», - сказав він.

За його словами, він натискав на спусковий гачок, використовував надану йому зброю. «Але стосовно 115 статті Кримінального кодексу (умисне вбивство – ред.) я не згоден повністю, так як жодного наміру завдавати, вбивати чи калічити Соболєва Вячеслава Олександровича я не мав. Ця дія була призначена не для відняття життя. Метою даної акції було, правильно сказати, залякування, а не вбивство», - сказав він.


Аншлаги Кобзона п'яту добу поспіль: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 18 травня

субота, 18 травень 2024, 7:55

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.05.24 орієнтовно склали:

Познайомився з ATACMS ближче нема куди: В Алушті поховали командира секретної військової бази окупантів на горі Ай-Петрі

субота, 18 травень 2024, 7:37

В Алушті поховали російського військового, підполковника Олександра Кулакова, який загинув під час ракетного удару 13 травня по російській базі на горі Ай-Петрі. Про це повідомила голова російської адміністрації Алушти Галина Огнєва, передає Крим.Реалі...