"Я припиняю свою кампанію…": Трамп вирішив пожартувати над своїми прихильниками

У понеділок, 1 квітня, експрезидент США Дональд Трамп надіслав своїм прихильникам повідомлення, в якому оголосив, що він зупиняє свою передвиборчу кампанію. Це виявилося першоквітневим жартом, зазначають Патріоти України.

Трамп зробив розсилку серед своїх прихильників. Судячи зі скріншотів, які були опубліковані користувачами в X, заголовок електронного листа був таким: «Я припиняю свою кампанію…».

При цьому в повному листі Трамп заявляє, що це був першоквітневий жарт. «Просто жарт — з Днем сміху» — написав він. Також він додав, що «ніколи не перестане боротися заради американського народу».

Великоднє ж привітання колишнього президента США Дональда Трампа на сайті Truth Social складалося з семи слів про Великдень і 161 скарги на судову систему та різних його ворогів.

Аншлаги Кобзона сьому добу поспіль, у ворога й посилена утилізація артилерії: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 травня

понеділок, 20 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали:

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 8:00

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики) л...