"Я російська українка!": "Няша" Поклонська розгнівала мережу підіграванням і Києву, і Москві

Нелегітимна депутатка Державної Думи Росії, колишня прокурорка Криму Наталія Поклонська заявила, що є "російською українкою". Таку заяву вона зробила на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Так, вона розповіла про суперечку з українським політичним експертом В'ячеславом Ковтуном у ефірі КремльТБ. Насамкінець історії Поклонська раптом згадала, що вона теж українка.

Користувачів розлютило таке формулювання від колишньої прокурорки, яка втекла до Росії після анексії Криму. "Так ви визначтеся, хто ви!", "Наталя пішла служити кремлівському упирю, плюнула на свою батьківщину. Продалася за ганчірки", "Краще б книги читала та займалася освітою", "Сказала представниця Росії...", "Українці, які поважають себе, не підуть на передачу Соловйова – це низько й примітивно!" – пишуть вони в коментарях.

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...