"Я сам підписав дарчу": Колишній друг Путіна розповів, де живе президент РФ

Президент Російської Федерації Володимир Путін живе на дачі в Ново-Огарьово Одинцовського району Московської області (місцевість Рубльовка). На дачі був басейн довжиною 50 метрів, і російський лідер в ньому досі плаває, розповів колишній друг Путіна, екс-член російської Ради Федерації та бізнесмен-мільярдер Сергій Пугачов в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, повідомляють Патріоти України.

Співрозмовник додав, що це він підібрав Путіну дачу в Ново-Огарьово. "...Я не знав, але це виявилася дача мучениці Єлизавети Федорівни та великого князя Сергія. Я цього не знав, тому що вона була напівзруйнована... він і зараз там живе, звичайно", – поділився екс-друг глави РФ.

Мільярдер також сказав, як лідер Росії оцінив дачу, коли він його туди привіз. "Супер, мені подобається, тут басейн 50 метрів", – озвучив Пугачов слова Путіна. Бізнесмен стверджує, що також подарував президенту 162 гектари землі на Рубльовці – підписав дарчу.

"...Прям дарчу підписав. Тому що у нього резиденція була дуже маленька. Він каже: "А раптом там снайпери?". Я кажу: "Ідею зрозумів – забирай", – сказав колишній друг глави Росії. Ново-Огарьово – це державна резиденція вищих урядових осіб Росії, яка знаходиться поблизу села Усово, пише "Вікіпедія".

Джерело: Гордон

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...