"Я сам цього хочу": Зеленський розповів, чому прийшла весна, а "посадок" немає

Президент підкреслив, що він не вказує силовикам, кого потрібно посадити, а кого ні.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що обіцяні ним “посадки” корупціонерів не входять в його компетенцію. Про це він сказав у фільмі “Рік президента Зеленського”, який показав телеканал “Україна”, передають Патріоти України.

“Частина громадян говорить: “Де посадки?”. Я цього дуже хочу, і це обов’язково буде. Але, коли я починаю комусь з наших правоохоронців дзвонити і запитувати: “Де результат, ви ж обіцяли людям?”, інша частина громадян починає говорити: “Ти президент, це не твої повноваження. Ви не можете до себе кликати правоохоронців”. Я кажу: “Окей, не маю телефонного права, нічого не маю, правоохоронці, працюйте і робіть свою роботу”, – сказав глава держави.

Зеленський також підкреслив, що він не вказує силовикам, кого потрібно посадити, а кого ні.

“Але щодня викликати, і говорити: “Де результат?” – я впевнений, що такий вплив має бути. Я впевнений, що саме такий контроль від президента хочуть бачити люди”, – додав він.

Серед іншого президент заявив про необхідність скорочення числа правоохоронних органів в країні, так як нинішній стан справ він вважає “правоохоронним хаосом”.

"Ворог має тактичні успіхи": Сирський підтвердив втрату трьох сіл поблизу Авдіївки

неділя, 28 квітень 2024, 16:29

Головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський визнав, що ситуація на фронті загострилась. Детальніше про події на передовій він розповів у своєму Telegram, передають Патріоти України. За словами головкома, намагаючись захопити стратегічну ініціативу...

"Колеги геть байдужі до питання": Нардепка підготувала альтернативну версію законопроєкту про демобілізацію

неділя, 28 квітень 2024, 16:06

Народна депутатка Інна Совсун заявила, що підготувала ще одну версію законопроєкту про демобілізацію на тлі наміру влади створити подібний документ у термін до 8 місяців. Вона наголосила на важливості швидшого ухвалення рішення в цьому питанні. Про це ...