"Я тебя закопаю! Ты не знаешь, кто за мной стоит! Ходи и бойся!": Нардеп від партії Зеленського влаштувала істерику через своє темне минуле (фото, відео)

Депутат від партії "Слуга народу" Тетяна Грищенко, яка не має вищої освіти і раніше вела аморальний спосіб життя, погрожує розправою тим, хто видає подробиці її минулого. Про це написала Nina Boich в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Ледве школу на трійки закінчила, 66 округ, освіта коледж, бухгалтер. Досвід роботи-контролер газових лічильників (по домівках свідчення знімала), трохи посиділа в Радбезу на документації. У минулі вибори раптом від регіоналів очолила территор. виб. комісію, 3 дітей від різних людей, незаміжня. Не працює, бізнесу не має", - цитує автор поста слова джерела.

Також, за її словами, Грищенко останні роки працювала хатньою робітницею у представника "Опоблоку" і розповідала, що має із ним інтимні стосунки. Народна обраниця дуже переживає за свою "репутацію", бо погрожує кожному, хто погано про неї відгукується.

"У понеділок після виборів вже прибігла на роботу до моєї родички з погрозами фіз розправ - "Я тебе закопаю! Ти не знаєш, хто за мною стоїть! Ходи і бійся! Про дітей своїх подумай!"", - цитує Nina Boich джерело, яке через погрози вважає за краще не називатися.

Нагадаємо, висуванка партії "Слуга народу" Тетяна Грищенко перемогла в 66 окрузі, де було 19 кандидатів. За неї проголосували 22 696 виборців, 28,75%.

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...