"Я це передбачав": Ілон Маск знову заговорив про поразку України після скандальної статті Politico

Американський мільярдер Ілон Маск відзначився черговою скандальною заявою про російсько-українську війну. Цього разу винахідник видав, що нібито передбачає поразку України. При цьому Маск заявив, що кінець війни на користь Росії легко передбачити. Про це він зазначив у соціальній мережі Х, передають Патріоти України.

Блогер Ян Чеонг опублікував у себе на сторінці скрини із статтями американського видання Politico, де вирішив порівняти бачення війни в Україні раніше і зараз. Журналісти писали, що Україна перемагає та змінюється, проте нещодавно видали скандальну статтю, в якій вирішили, що Україна нібито зазнає поразки у війні з РФ.

Зі свого боку Ілон Маск заявив, що результат війни на користь країни-агресора Росії нібито було легко передбачити. Також він похвалився, що вже зараз передбачає поразку України. "Легко передбачити. Насправді я це передбачав", – заявив Маск. Так Маск відреагував на статтю Politico, у якій ішлося про те, що Україна "скочується до катастрофи" і що диктатор Володимир Путін "ніколи не був таким близьким до своєї мети".

Телефонний дзвінок із Душанбе поставив Лаврова на місце: Спливли несподівані подробиці

середа, 1 травень 2024, 17:30

Глава МЗС Таджикистану Сіроджіддін Мухріддін висловив обурення поводженням Кремля з мігрантами з Центральної Азії, передають Патріоти України. У телефонній розмові з Сергієм Лавровим він заявив, що зусилля РФ щодо контролю за мігрантами, які в'їжджають...

"Після нетривалих роздумів....": США скасували вимогу до України не бити по російських НПЗ, - військовий експерт

середа, 1 травень 2024, 17:22

Військовий експерт, співробітник СБУ 2004-2015 рр. Іван Ступак зазначив, що Україну ніщо не стримує у знищенні російської нафтопереробної галузі. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще декілька тижнів тому амери...