"Я тут із нацистами воюю, а він "Хайль, Гітлер" кричить": Окупант з окопів на Донеччині провів виховну роботу із сином. Перехоплення

Російський окупант провів виховну бесіду по телефону із сином прямо з окопів у Донецькій області. Причина цього - використання німецько-фашистської символіки дітьми у школі, передають Патріоти України.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки України. Крім того, загарбник у розмові поскаржився на нестачу питної води та постійні обшуки. "У мене дід загинув, на*уй, і я тепер теж воюю, а ти кричиш "Хайль, Гітлер"! Ти що, бл*дь", – заявив російський солдат своєму синові по телефону.

Як виявилося, військовослужбовець армії РФ Олександр Комарницький говорив із дружиною телефоном і дізнався, що його син із друзями після уроків у школі кричали "Хайль, Гітлер" і виходили з класу з піднятою рукою.

Почувши це, солдат провів лікнеп дитині та заявив, що він нібито "воює з нацистами", а син використовує нацистську символіку. "Батько тут, бл*дь, бореться з нацизмом, бл*дь, з цими п*дарасами *бучими, а ти ось ходиш і кричиш, щоб вони жили", – накричав він на сина.

Крім того, загарбник поскаржився на те, що командування влаштовує їм обшуки та виливає алкоголь. Він також сказав дружині, що їм не вистачає простої питної води."Їм пох*й. У нас води немає вже тиждень, бл*дь, їм пох*й", – повідомив окупант.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...