"Я уявляю моїх онучок, які тікають у паніці": Генсек ООН відвідав зруйновану окупантами Бородянку (фото)

Генсек ООН Антоніу Гутерріш 28 квітня відвідав практично зруйновану росіянами Бородянку. Гутерріш був шокований побаченим і каже, що уявляє і свою родину, яка могла бути в одному з цих будинків.

Селище Бородянка неподалік від столиці України - Києва, яке значно постраждало через російську окупацію, відвідав генсек ООН Антоніу Гутерріш. Про це інформує Управління ООН із координації гуманітарних питань, передають Патріоти України.

"Я уявляю свою сім'ю в одному з цих будинків, тепер зруйнованих та чорних. Я бачу, як мої онуки в паніці тікають. Війна у ХХІ столітті неприпустима", — сказав Гутерріш.

Такі методи ведення війни, які використали в Бородянці, не мають місця у 21-му столітті. За словами Гутерріша, така війна – це абсолютне зло і серця усіх людей мають бути з жертвами та постраждалими.

"Торг" триває: Сі Цзіньпін запропонував чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні"

вівторок, 16 квітень 2024, 16:49

Президент Китаю висловив підтримку ідеї проведення міжнародної мирної конференції. Як пише BBC, під час зустрічі з канцлером Німеччини Олафом Шольцем у Пекіні президент Китаю Сі Цзіньпін виклав чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні", переда...

"Бавовни" стає все більше: Розвідка Британії оцінила здатність Москви захистити військові заводи від українських дронів

вівторок, 16 квітень 2024, 16:38

Російська влада намагається балансувати між захистом заводів у глибині країни та військ на лінії фронту. Пріоритет віддається військовим, а чи не цивільним, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter. Як за...