"Я в соцмережі теж можу матюкатися": Арахамія вважає нормальним лайливий коментар Арестовича

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія не бачить проблеми в тому, що радник української делегації у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович вживає нецензурну лексику в соціальній мережі. Про це Арахамія сказав журналістам, коментуючи ситуацію, коли Арестович у Facebook виразився нецензурно на адресу коментатора під його постом, який закликав перейти на українську мову, передають Патріоти України.

Арахамія зізнався, що і сам дуже активно вживає нецензурну лексику. "Але на камеру намагаюся мінімізувати цей процес", - сказав він.

На запитання журналістів, чи необхідно вводити штрафи за нецензурні висловлювання, Арахамія відповів:

"Ні, це наша народна мова, то чому ми за це повинні штрафувати".

Він також сказав, що не бачив переписки Арестовича у Facebook, але вважає допустимим використання нецензурної лексики для відповіді людині, яка намагається повчати і говорить грубощі. "У Facebook є свій мережевий етикет, коли людина на своїй сторінці, якщо якась людина прийшла і щось там повчає життю, ображає, то ви можете відповісти як завгодно", - переконаний Арахамія.

За його словами, в цій ситуації не треба робити проблему, "інформаційну сенсацію". "Я в своєму Facebook теж можу матюкатися", - зазначив Арахамія.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...