"Я вам знаєте що влаштую за це!": Скандального нардепа-"слугу" в Києві затримала поліція (фото, відео)

Після того, як у нардепа забрали водійське посвідчення, він прибув у Дарницьке управління поліції, де написав заяву на патрульних.

Брагар написав заяву на патрульних.

У Києві в суботу ввечері, 3 липня, патрульні через відсутність освітлення номерного знака зупинили автомобіль Toyota Camry, за кермом якого перебував нардеп від "Слуги народу" Євгеній Брагар. Копи помітили у водія ознаки наркотичного чи алкогольного сп'яніння і запропонували йому пройти тест. Інформоване джерело ЗМІ підтвердило факт затримання нардепа, передають Патріоти України.

Стало відомо, що він погодився здати аналізи, результати мають бути готові через тиждень. Брагара відсторонили від керування автомобілем на один день. Водночас, за словами патрульних, політик та його помічник їм погрожували, передають "Новини.LIVE". "Я вам зараз покажу, ви не знаєте, хто я, я вам влаштую", – таке нібито казав нардеп.

На Брагара склали адмінпротокол.Тимчасове посвідчення водія.Після того, як у нардепа забрали водійське посвідчення, він прибув у Дарницьке управління поліції, де написав заяву на патрульних. Крім того, стало відомо, що Брагар пересувався містом не на своєму автомобілі – Toyota Camry зареєстрована на Лисенка Михайла Борисовича 1991 року народження. Наразі невідомо, ким він є нардепу.

Джерело: Обозреватель

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...