"​Я вас не підведу!": Володимир Зеленський, "Лисий Жека" та "Янукович" з "Кварталу" звернулись до української армії (відео)

Крім іншого, кандидат у президенти пообіцяв, що поверне додому всіх полонених.

Шоумен і кандидат в президенти України Володимир Зеленський подякував українським військовослужбовцям за захист України і пообіцяв, що поверне додому всіх полонених. Відповідну заяву лідера студії «Квартал 95» прозвучало в його відеозверненні, опублікованому в Facebook, зазначають Патріоти України.

«У мене дуже теплий, емоційний тиждень - тиждень подяки. Я хочу подякувати нашим військовим, кожному з вас, дякую за підтримку. Ви для мене, для кожного українця - справжні герої, герої не з фільмів, не з книг, а реальні герої, які захищають свободу і демократію України ... Дякую всім - від Широкино до Станиці Луганській, кожного патріота», - сказав Зеленський.
До слів подяки приєдналися і інші актори студії «Квартал 95». Вони показали прапори України в офісі студії з підписами українських бійців.
«Наші нацгвардійці, наші льотчики, наші моряки, наші полонені. Кожного пам'ятаємо, всіх повернемо обов'язково. Спасибі всім, хто захищає Україну, як на фронті, так і в тилу. Дякую за підтримку. Я вас не підведу, бережіть себе», - підсумував кандидат у президенти.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...