"Я вас перекушу і не вдавлюся": Гордон зчепився з Миловановим у прямому ефірі (відео)

Між журналістом Дмитром Гордоном і радником глави Офісу президента і директором Київської школи економіки Тимофієм Милованова виникла перепалка. Причиною тому стала згадка фрази про "дебіла". Конфлікт виник в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" 20 травня. Під час неї Гордон заявив, що "перекусить" Милованова і не подавиться, передають Патріоти України.

Журналіст нагадаємо, що на пресконференції президента Володимира Зеленського процитував того радника глави ОП. "Цього генія думки, який сказав, що він про себе казав, що він дебіл. Я не знаю, яким Тимофій був міністром – не виключено, що хорошим", – зазначив Гордон.

У відповідь ексміністр економіки попросив привести його повну цитату. Також він назвав того "жовтим" журналістом, який відволікає увагу від важливих питань.

"У гримерці ви сказали, що доженете мене. Але для того, щоб мене наздогнати вам потрібно купити болід. Це по-перше, а по-друге – якщо ви будете мене наздоганяти, я вас перекушу і не поперхнусь", – парирував Гордон. Водночас Милованов закликав журналіста фокусуватися на істотні проблеми, оскільки він представляє четверту владу.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...