"Я врятувала Москву!". Одіозна румунська сенаторка, котра жадає розчленування України, заявила, що це вона зупинила заколот Пригожина

Відома своєю неадекватною поведінкою і відкритою антиукраїнською позицією румунська сенаторка Діана Шошоаке заявила, що "врятувала" кремлівський режим від військового перевороту.

Про це вона сказала, коментуючи підсумки збройного повстання найманців ПВК Вагнера.

Шошоаке стверджує, що це нібито саме після її звернення білоруський диктатор Олександр Лукашенко погодився прийняти у себе ватажка російських бунтівників Євгена Пригожина, зажадавши, щоб їй за це подякували.

«Скажіть спасибі, що я поговорила з Лукашенком і переконала його прийняти Пригожина. Браво мені! Браво мені за те, що я врятувала Москву!» — похвалилася вона, вже не вперше демонструючи на публіці свою ментальну нестабільність.

"Браво мне! Я спасла Москву", — пророссийский депутат Сената Румынии Диана Шошоакэ. "Скажите спасибо, что я поговорила с лукашэнкай и убедила его принять пригожина. Браво мне! Браво мне за то, что я спасла Москву. Хотите, спасу вас, Вашингтон?", — заявила путіністка.

У березні 2023 року Шошоаке внесла до парламенту Румунії законопроєкт, який передбачав незаконну анексію українських територій, за що МЗС країни ініціювало введення проти неї персональних санкцій.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...